Primar

Dragi concetăţeni,

Sunt unul dintre locuitorii comunei Tarna Mare, aici m-am născut şi am crescut, bucurându-mă de frumuseţile locului. Cunosc fiecare colţ al Tarnei Mari, am învăţat pe rând istoria fiecărei pietre, al fiecărui loc poleit cu legenda sa.

Am fost plecată la studii o vreme, dar de fiecare dată m-am întors acasă cu infinită bucurie, doar pentru a redescoperi mereu frumuseţile comunei mele. Şi sunt sigură ca că am ales cel mai bun loc din România pentru a-mi construi cariera profesională, pentru a-mi întemeia o familie. Am înţeles că pentru tot ceea ce primeşti în viaţă trebuie sa dai ceva înapoi; este o simplă regulă a compensării. Tocmai de aceea am ales să fiu primar.

De la inceput am fost conştientă că menirea noastră, a reprezentanţilor administraţiei locale este aceea de a identifica şi implementa acele proiecte care vor contribui la dezvoltarea locală, la ridicarea standardele de viaţă ale locuitorilor săi. In acest sens, în Strategia de Dezvoltare a Comunei Tarna Mare am propus o eşalonare a programele de investitii în acord cu nevoile comunităţii noastre. Astfel, impreună ne vom bucura de o infrastructură stradală modernizată, vom intra în rândul regiunilor civilizate din punct de vedere edilitar, vom putea folosi noul sistem de canalizare, vom putea pune în valoare potenţialul turistic al zonei, parcurgând etapele dezvoltării pas cu pas. Dar nimic nu aş fi putut realiza fără sprijinul dumneavoastră.

Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi fost un partener loial, pentru că aţi înţeles că proiectele mari nu se obţin peste noapte, ci doar prin muncă asiduă şi vă asigur că împreună ne vom bucura de fiecare piatră pusă la temelia dezvoltării comunităţii noastre.

Declaratie de avere - 2020
Declaratie de interese - 2020


Prof. Mariana-Monica SOBIUS,
Primar al comunei Tarna Mare
PRIMAR,
prof. MARIANA-MONICA SOBIUS